Vi har hatt skriveverksted for innføringsklassen på Grønnåsen Skole, en klasse for elver fra ulike land. De fleste elevene har ikke vært i Norge så lenge, og de holder på å gjøre seg kjent med det norske språket. Uredde sto de allikevel opp og leste sine egne tekster. Her er en liten smakebit! God helg hilsen Snakk!

♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
Jeg er en ungdom.
Jeg liker å snakke med venner, og å spille basketball. Det er fint å være ungdom. Men det er også dårlig noen ganger, fordi noen tuller og sier stygge ord til hverandre.
Man kan lære seg masse nye ting.
J
eg liker også å se på TV, spille på telefonen, gjøre lekser, jeg liker mange ting!
Jeg er glad når jeg gjør noe jeg synes er bra, og når jeg er med familien min.

DSC_1514

Det var en gang en fugl som fløy i naturen.
Og en mann ville slå fuglen.
Men fuglen ville ikke dø.

DSC_1520

Jeg heter Esrom na na na na og jeg er 13 år gammel na na na na na jeg er fra Eritrea na na na na jeg bor i Tromsø na na na na jeg liker å spille fotball na na na na og jeg liker å høre på musikk na na na min favorittmat er pizza na NA NA!

DSC_1532

Jeg vil se på TV og jeg vil spise god mat og jeg vil gå i skogen.
Jeg er en ungdom og jeg liker å spise.

DSC_1538

Speed of lys
Det var en gang in the night on a hill, there were darkness and where ever darkness was there were a bad something. No one knew what to do and it was not until a millennium later that something new happened.
Lys
There were things like zombie-ghosts until a unique day nobody could explain. Light, the fastest thing in the universe came…
Speed of lys PART 2
Nobody could explain what happened when light came. It was so fast, 300.000.000 meters per second, that nobody even noticed it. One second darkness were there and the next second it was gone…

DSC_1508

Hei, jeg er en ungdom, jeg går på Grønnåsen skole, og jeg liker fotball og jeg liker å spille Fortnite. På Fortnite har jeg 4 skins og jeg har 10 squad wins, 2 duo wins og 1 solo win.

DSC_1515

Jeg er en ungdom. I just eat and sleep. I do a sport that doesn’t exist in Norway, I play video-games and I sleep.
Food makes me happy, not enough sleep makes me sleepy.
I’m never angry, I’m just too lazy to be angry.

DSC_1556

♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎