Verksted

Skriveverksted for elever

På dette skriveverkstedet ønsker vi å fremme elevenes egen stemme gjennom refleksjon rundt skole, identitet og fremtid.

På skriveverkstedet med Snakk for deg sjøl lærer du en rekke teknikker for å komme i gang med skrivingen og for å utrykke deg skriftlig. Vi skriver for å lære, tenke, reflektere og for å utrykke meninger om skole, fremtid og identitet. Det er et praktisk verksted der du får sett deg selv og andre på nye måter og sammen leter vi etter de fineste ordene og de beste beskrivelsene. Med teknikker fra kreativ skriving og teater skriver vi tekster som vi deler med hverandre underveis på verkstedet, og det er alltid plass til både humor og alvor.

Vi i Snakk for deg sjøl har utviklet ulike verksted for mellomtrinnet, ungdomsskole og verksted som passer for videregående opplæring.

Skriveverksted for dine elever?

Kurs for lærere

Det vi får er engasjerte elever som skriver uten stopp og som motivert arbeider med tekstene sine og villig deler dem med andre.

Ved å lære nye teknikker innen kreativ skriving – som også kan brukes i undervisningen – kan vi som pedagoger enklere motvirke frafall i skolen. Det å motivere elevene til skriftlig utfoldelse kan være veldig vanskelig, men også noe av det viktigste vi gjør. På dette verkstedet får deltagerne en spennende, praktisk og interaktiv dag. Metodene kan tas i bruk umiddelbart og inneholder øvelser som er realistiske i henhold til gjennomføring i skolen.

Lærerkurs for skolen din?